CoHumans

CoHumans työyhteisösi tukena: inhimillisesti kestävän johtamisen valmennukset ja koulutukset

CoHumans työyhteisösi tukena: inhimillisesti kestävän johtamisen valmennukset ja koulutukset

Miten rakentaa yhteyden kokemuksia etä- ja hybridityössä? Millä keinoin vastata alaisten merkityksellisen työn kaipuuseen? Mistä tasapaino tasapuolisen johtamisen ja jokaisen yksilöllisten tarpeiden huomioimisen välillä? Voiko yhtä aikaa johtaa inhimillisesti kestävällä tavalla – ja luotsata porukkaansa kohti menestystä? Moni johtaja tunnistaa aiempaa ihmisläheisemmän johtamisen tarpeen ja tärkeyden – vaikuttavat keinot vain puuttuvat.

CoHumans on työyhteisöjen tukena kouluttamalla ja valmentamalla inhimillisesti kestävää johtamista. Inhimillisen kestävyyden perusfundamentti on vastuuseen velvoittava ihmiskuva: työntekijöitä ei voi johtaa vain työn resursseina. Johtajan on huomioitava, että työ on myös inhimillisen kasvun, merkityksellisyyden kokemuksen ja arvojen todeksi elämisen areena.

Keskeiset koulutettavat teemat tutkimusperustaisissa valmennuksissamme ovat myötätunto ja eettisyys sekä näiden lähi-ilmiöt, kuten merkityksellisyys, psykologinen turvallisuus, itsemyötätunto ja vastuu. Koulutus- ja valmennuskokonaisuudet koostamme asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kohderyhmä

Inhimillisesti kestävän johtamisen koulutukset ja valmennukset sopivat kaikille johtajuutta vaativissa rooleissa toimiville, jotka kaipaavat ymmärrystä ja työvälineitä ihmisläheiseen ja eettiseen johtamiseen.

Sisällöt

Valmennukset ja koulutukset tarjoavat osallistujille jäsentyneen ymmärryksen siitä, miten inhimillinen kestävyys näkyy omissa johtamisen käytännöissä ja myös johtajan suhteessa omaan työhönsä.

Koostamme kokonaisuudet vastaamaan asiakkaan tarpeita. Sisältöjä inhimillisesti kestävän johtamisen koulutuksissa ja valmennuksissa ovat mm.

  • Inhimillisesti kestävän johtamisen paradigma ja merkitys tiimin toimivuudelle ja työhyvinvoinnille
  • Myötätunnon johtaminen: miten luoda myötätunnon edellytyksiä?
  • Eettinen johtaminen: miten vahvistaa tiimin eettistä osaamista ja vastuuta?
  • Myötätunnon ja oikeudenmukaisuuden tasapainoilu: miten olla reilu mutta ihmisläheinen?
  • Merkityksellisyys osana inhimillisesti kestävää työtä
  • Myötäinto uuden oppimisen ja luovuuden moottorina
  • Psykologisesti turvallisen tiimin johtaminen
  • Inhimillisesti kestävä etä- ja hybridityö
  • Johtajan itsemyötätunto & itsemyötätunnon johtaminen

Toteutustavat

CoHumans kouluttaa ja valmentaa digitaalisilla alustoilla sekä koronatilanteen salliessa läsnä- ja hybriditoteutuksilla. Teemme lyhyempiä koulutuksia ja työpajoja sekä pidempiä valmennusjaksoja. Valmennuksissa ihanteellinen ryhmäkoko on noin 6-15hlö, koulutuksiin sopii suurempikin porukka.

Valmennuksiin voi sisältyä erilaisia moduuleja, esimerkiksi osa itsenäisesti omaan tahtiin suoritettavia ja osa yhdessä ryhmävalmennuksina toteutettavia.

CoHumansin uniikki tutkimusosaaminen on käytössänne esimerkiksi tilannekuvan luomista ja toimenpiteiden vaikuttavuuden kartoittamista varten.

Investointinne

Inhimillinen kestävyys ottaa aikaa juurtuakseen, mutta alkuun pääsee jo pienellä. Kertaluontoisen, työpajatyöskentelyä sisältävän puolen päivän koulutuksen kustannus on 2400€ + alv. 24%. Laajemmissa toteutuksissa sovimme kustannuksista tapauskohtaisesti.

Miksi CoHumans?

Meiltä saat jotain aivan muuta kuin työelämän inhimillisyystrendin pintakuohua tai huteralle perustalle rakennettuja johtamisen ismejä. Tunnemme läpikotaisin kouluttamamme ilmiöt, niitä koskevat käsitteet, edistämisen keinot ja tarvittaessa myös vaikutusten mittaamisen.

Työssämme piinkova akateeminen osaaminen yhdistyy monipuoliseen ymmärrykseen erilaisten työyhteisöjen arjesta ja intohimoiseen otteeseen työtämme kohtaan. Kuten yksi valmennettavistamme totesi: ”Yksi koulutuksen parhaita puolia oli CoHumans-tiimin fantastinen energia ja innostus. Suhtaudutte aiheeseen intohimoisesti ja se näkyy. Innostus tarttuu!”

Ota yhteyttä:

Toimitusjohtaja, eetikko Anna Seppänen

, p. 040 748 0005

 

Kuva: Pixabay