CoHumans

WEBINAARI: Itseohjautuvuus edellyttää vastuullista johtamista

WEBINAARI: Itseohjautuvuus edellyttää vastuullista johtamista

Webinaari 3.4.2024 klo 9-10

Itseohjautuvan työn aikakaudella on mietittävä uusiksi, mitä hyvä johtaminen todella on. Grape Peoplen ja CoHumansin webinaari tarjoaa tähän tuoretta ajateltavaa.

Hybridityö ja tekoälytyökalujen yleistyminen ovat esimerkkejä työelämän muutoksista, joissa johdon sanelemat toimintaohjeet eivät riitä. Yhteisen ymmärryksen luominen, oikeudenmukaiseksi koetut muutosprosessit ja eettisen toimijuuden tukeminen ovat parempia välineitä muutoksessa menestyvän itseohjautuvan organisaation johtamiseen.

Webinaari sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita johtamisen kehittämisestä ja itseohjautuvasta työstä. Tuoreiden ajatusten lisäksi Bettina ja Anna jakavat konkreettisia keinoja, joiden avulla inhimillisesti kestävää johtamista voi toteuttaa vaikka heti.

Webinaarissa Grape Peoplen toimitusjohtaja ja ammattifasilitaattori Bettina Kanninen jakaa, millaiset fasilitoinnin keinot auttavat itseohjautuvan organisaation johtajaa osallistamaan koko työyhteisön yhteisen ymmärryksen ja suunnan luomiseen.

CoHumansin toimitusjohtaja, eetikko, TT Anna Seppänen puhuu teemasta, joka on vielä jäänyt huomiotta: itseohjautuvassa työssä myös vastuu eettisesti merkityksellisellisistä päätöksistä on entistä enemmän asiantuntijoilla. Anna auttaa oivaltamaan, miten johtaminen voi tukea työntekijöiden eettistä toimintakykyä, ja miksi se tutkimustiedon perusteella myös kannattaa. Kun itseohjautuvia organisaatioita johdetaan inhimillisesti kestävästi, työ tuntuu merkitykselliseltä ja tavoitteet saavutetaan.

Ilmoittaudu täällä mukaan maksuttomaan webinaariin! Ilmoittautuneille toimitetaan myös tallenne tilaisuudesta.