CoHumans

Tilaa Viisas organisaatio -työpaja työyhteisön kehittämispäivään!

Tilaa Viisas organisaatio -työpaja työyhteisön kehittämispäivään!

Haluaisitko työyhteisön kehittämispäivään jotain ihan oikeasti viisasta tekemistä? Nyt voit tilata työpajan, jonka myötä sekä sinä että kollegasi tulette viisaammiksi – yhdessä!

Organisaation viisautta on kuin onkin mahdollista kehittää konkreettisilla toimilla, tutkitusti. Tämä puolen päivän työpaja tarjoaa osallistujille tutkimuspohjaisen ymmärryksen siitä, mitä viisaus on. Opit, mitä on viisas kasvu, ja miten viisaaksi kasvetaan. Lisäksi työpajassa tunnistetaan ja yhteiskehitetään keinoja organisaation viisauden kasvattamiseen – saatte siis eväitä jatkaa viisastumista myös tulevaisuudessa.

Viisaus organisaatioissa viittaa kollektiiviseen fronesikseen eli käytännölliseen viisauteen kulttuuriin, joka edistää kukoistusta sekä työntekijöille, itse organisaatiolle että ympäröivälle maailmalle. Tieteellisessä tutkimuksessa on todettu, että organisaation viisaus on yhteydessä muun muassa työntekijöiden fyysisen ja subjektiiviseen hyvinvointiin, oikeudenmukaiseen johtajuuteen ja yleiseen työtyytyväisyyteen. (Ardelt 2022.)

Halutessa yhdistämme työpajaan työyhteisön viisautta kartoittavan kyselyn, jonka avulla Viisas organisaatio -työpajan sisältö voidaan tarkemmin kohdentaa juuri organisaatiollesi sopivaksi.

 

Työpajan kesto: 3 tuntia

Toteutustapa: etä- tai lähitoteutus

Kustannus alkaen: 1800€ + alv 24% – pyydä tarjous tiimillesi tai työyhteisöllesi! Kaikki valmennuksemme ovat räätälöitävissä toiveiden mukaisesti.

 

Vastaava valmentaja:  TT Jenni Spännäri on CoHumansin tutkimusjohtaja, kokenut valmentaja sekä tutkijatohtori Itä-Suomen yliopistossa. Jenni on Suomen johtavia viisaustutkijoita sekä toinen Viisaus – käyttäjän opas -tietokirjan kirjoittajista.

Jennin erikoisalaa ovat mm. viisaus, myötätunto ja psykologinen turvallisuus. Luennoissa ja koulutuksissaan Jenni ammentaa monitieteisestä tutkimustaustasta ja yhdistää esimerkiksi organisaatiotutkimusta, sosiologian näkökulmia sekä aivotutkimuksen tuloksia.

Lataa esite tästä!

Kysy lisää ja pyydä tarjous: tai +358 40 585 7872 .