CoHumans

Inhimillinen kestävyys kuljetusalalla – mitä, miksi ja miten?

Inhimillinen kestävyys kuljetusalalla – mitä, miksi ja miten?

Inhimillisen kestävyyden perustalla on ajatus yhteisestä ihmisyydestä: meillä ihmisillä on pohjimmiltaan samanlaiset perustarpeet, jotka etsivät toteutumistaan myös työelämässä. Mutta ovatko kaikki toimialat samalla viivalla inhimillisen kestävyyden suhteen? Kuuluuko inhimillinen kestävyys myös kuljetusalalle?

Tätä kysymystä on CoHumansin tutkimusjohtaja Jenni Spännärin kanssa pohtimassa  Arto Kärkkäinen, Smart Visionary Solutions Oy:n toimitusjohtaja ja kuljetusalan syväosaaja. Smart Visionary Solutions on kiehtova yhdistelmä toimivaa kuljettajakoulutusta ja uusien teknologioiden mukanaan tuomia ratkaisuja sekä sisällöntuotantoa.

Dialogissa Arto ja Jenni pohtivat, mitä inhimillinen kestävyys voisi kuljetusalalla tarkoittaa, kun arjen työ on monille yksinäistä, ja koko toimialaa värittävät hankalatkin neuvotteluasetelmat pienten ja suurempien yritysten välillä. Dialogissa pohditaan myös puhumisen jaloa taitoa ja rehellisyyttä, sekä löydetään keinoja vahvistaa inhimillisen kestävyyden edellytyksiä juuri kuljetusalalla.

 

CoHumans käy dialogeja inhimillisestä kestävyydestä. CoHumansin asiantuntijoiden keskustelukumppaneina on arvostamiamme työelämän eri puolien tuntijoita. Dialogeissa aiheita käsitellään pintaa syvemmältä ja inhimillisen kestävyyden näkökulmista. Videot julkaistaan CoHumansin blogissa ja sosiaalisen median kanavissa. Seuraa viestintäämme, niin saat tiedon uusista dialogeista heti tuoreeltaan!

Onko sinun työyhteisössäsi tarvetta kohtaamisen taidoille etä- ja hybridiajassa? CoHumans ja Smart Visionary Solutions kehittävät yhdessä, Työsuojelurahaston tuella uutta ja innovatiivista koulutusmenetelmää: vaativien tilanteiden  vuorovaikutustaitoja kasvatetaan organisaatioissa VR-teknologian avulla. Lue lisää!

Menetelmä sopii erityisesti yhteisöille ja organisaatioille, jotka haluavat kohtaamisen taidoista työyhteisön yhteisen voimavaran ja löytää omia toimivia tapoja vuorovaikuttaa hankalissa tilanteissa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

 

Videon kuvaus ja editointi: Henri Heiskanen / Smart Visionary Solutions oy