CoHumans

Hyria valitsi myötätunnon kulttuurin – CoHumansin tuella

Hyria valitsi myötätunnon kulttuurin – CoHumansin tuella

Ammatillisen koulutuksen ja valmennuksen palveluja tarjoava Hyria on CoHumansin kanssa toteuttanut toistaiseksi Suomen laajimman hankkeen kokonaisen työyhteisön myötätunnon kulttuurin vahvistamiseksi. Puolentoista vuoden hankkeeseen osallistui koko Hyria Koulutuksen (500+) henkilöstö. CoHumans loi hankkeessa tutkimusperustaisia menetelmiä, joiden avulla se voi aiempaa konkreettisemmin vastata työelämän inhimillisyysvajeeseen myös muissa organisaatioissa. Työsuojelurahasto tuki kehittämistyötä.

Hankeaikana siirrytiin etä- ja hybridityöhön, mutta myötätunnon voima toimi korona-ajan kuormittavissa tilanteissa: todensimme, että myötätunnon kulttuuria voi kehittää myös etänä, ja pystyimme tukemaan hyrialaisten korona-ajan työhyvinvointia. Hankkeen vaikutukset näkyvät mm. tiimien yhteisyyden konkreettisena vahvistumisena arjessa, yhteistyön lisääntymisenä koko talon sisällä, ja ylpeytenä omasta työyhteisöstä, hyrialaisuudesta.

Tutustu hankkeen antiin:

 

Hankkeen loppuraportti

 

Työkulttuurin kehittämistä työyhteisössäsi – tutkimusperustaisesti ja vaikuttavasti?

Toivotaanko teidän työyhteisöönne lisää yhteyden kokemuksia ja myötätuntoa? Onko psykologinen turva arkea vai utopiaa? Pirstaloiko korona-aika työkulttuurin? CoHumans auttaa asiakkaitaan luomaan inhimillisesti kestävää organisaatiokulttuuria. Menetelmämme ja sisältömme perustuvat tutkimustietoon ja vankkaan kehittämisosaamiseen. Miten voisimme auttaa?

Anna Seppänen

040 748 0005, anna – ät – cohumans.fi